Fijne Kerstdagen & een Gezegend Nieuwjaar

Zo dan…. 2021 zit er alweer bijna op… en wat ging dat snel! En aan deze kant hebben we (meestal) ervan genoten. Nee, we hebben niet zoveel kunnen reizen als we graag hadden gewild, die reis naar Rusland ging alweer niet door, maar we zijn gezond, doen (naar ons idee) nuttige dingen waar de mensheid ook echt wat aan heeft hebben een dak boven ons hoofd, het toilet werkt, we kunnen douchen en hebben prima te eten….. en zijn hard bezig om volgend jaar te kunnen verhuizen naar Polen. En waar 2021 al een leuk en spannend jaar was aan deze kant… wordt 2022 al helemaal een uitdaging en hopelijk een nog groter feest aan deze kant.

Maar…. helaas kan niet iedereen dat zeggen van het afgelopen jaar. Want laten we eerlijk zijn… die covid deed het geen goed…. sommige van jullie werden (ernstig) ziek en helaas hebben we ook in 2021 afscheid moeten nemen van mensen rondom ons heen… We leven toch allemaal in een wereld die soms niet vrij is van ellende…. en dat doet soms pijn. Heel veel pijn. Ook in 2022 willen we weer klaarstaan voor mensen die het zwaar hebben. Dat blijven we doen via https://www.stichtingemmy.nl/ en gaan we dus nog verder uitbreiden via https://www.emmy.foundation/ Als je in de put zit, het even niet meer ziet zitten.. we willen er graag voor je zijn. Stuur eens een mailtje, doe een belletje, de koffie staat altijd klaar. Wie je ook bent, waar je ook woont. Altijd.

En…. Eigenwebstek zal ook in 2022 doorgaan! Volgend jaar door onze verhuizing meer reizen en als je dan toch aan het reizen bent… dan moet je natuurlijk ook langs al die leuke musea en bezienswaardigheden. 🙂 Dus, vanaf deze kant wensen we jullie allemaal een prettige kerst en een gezegend nieuwjaar. En… we wensen jullie alvast veel leesplezier toe op deze blogsite. Geniet ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nl_NLDutch